Hvad er “Spis med din nabo”?

Det er et arrangement som afholdes flere gange om året og altid en fredag.

Vi har i sin tid lavet dette arrangement for at give en mulighed for at nye og gamle beboere i Hammer og omegn kan mødes en gang imellem og derved give mulighed for at styrke og udvikle kendskab og sammenholdet med hinanden her i landdistriktet.

Det er bestyrelsen og frivillige hjælpere der står for at lave 2 retter mad, kaffe/the. Der er dækket op ved langborde i den store sal.

Man skal tilmelde sig og betale forud. Børn under 12 år er halv pris og børn ml 0-3 år er gratis. Kontaktpersonen man skal melde til vil stå på vores mailgruppe, facebook og vores hjemmeside.

Vi synger gerne en sang eller to og nogle gange er der én der spiller hertil, andre gange har der været fortalt en historie om huset fra gamle dage, og vi er meget åbne for forslag/tiltag til denne aften.

For det meste er der bare livlig snak blandt bordene af godtfolk i alle generationer.

Til arrangementet kommer der mellem 60-90 mennesker og det i alle aldre.

Det er ikke kun folk fra Hammer by, men også fra området omkring, der møder op.

Her er selvfølgeligt også plads til børnene de har mulighed for at gå op i vores lille sal, hvor vi har forskellige bræt- og et bobspil.

Man kan komme på vores mailingliste, hvis man vil have sendt invitationen ud pr mail, og ellers kan man holde øje med vores hjemmeside www.hammerforsamlingshus.dk eller på facebookgruppen Hammer forsamlingshus.

Kom frisk og vær med til at gøre huset til et levende sted.

Mvh Bestyrelsen af Hammer forsamlingshus

Kommende spis med din nabo i 2024:

Spis med din nabo – 13. september kl. 18.00
Spis med din nabo – 15. november kl. 18.00

© Copyright - Hammer Forsamlingshus