Kunst i Hammer Forsamlingshus

Forskellige kunstnere fra lokalområdet, er med til at gøre huset til et mere levende sted. Kunsten på væggene udskiftes løbende, og vi er utroligt glade for at kunne arbejde sammen med de meget forskellige kunstnere, til gavn for både dem samt husets brugere.

Hanne Lebæk Jakobsen

Udstillede februar 2023 – april 2023

Hanne skriver:

Jeg har malet og skabt billeder de sidste 11 år. Jeg maler i min fritid, når tiden og motivationen er til stede. Jeg har aldrig nogen færdig plan, når jeg begynder et nyt billede, det opstår imens jeg maler og undervejs i processen. Jeg maler intuitivt og lader mig føre af min hånd og mine spontane ideer. Mine tanker jages på flugt og jeg lever mig ind i det univers, jeg er ved at skabe. Mine billeder er derfor også meget forskellige i sit udtryk. Dog er der altid et abstrakt islæt, farverne er ofte i de blå/grønne farvenuancer og ofte optræder der fugle eller andre figurer i mine billeder.

Du kan gå på opdagelse og opleve mange stemninger og tolkninger som er helt dine egne. Der findes ingen sandhed!

Jeg finder megen afslapning og stor glæde ved at male og skabe figurer, hvorved jeg får anvendt min kreative side. Jeg oplever det, at skabe billeder og figurer meditativt. Jeg kan lide at give mig selv udfordringer f.eks. male med andre farver, anvende forskellige materialer eller deltage i udstillinger.

Jeg skaber også i perioder billeder af naturmaterialer, genbrug og strandfund. Jeg elsker at være kreativ, både i mit professionelle virke og i min fritid. Jeg underviser bl.a. børn i billedkunst, hvilket også giver mig inspiration, da børn er umiddelbare og ofte impulssive i deres fremstilling, som giver fantastiske billeder.

Jeg har udstillet mine billeder mange forskellige steder 

Du kan se min hjemmeside her: www.hannesmalerier.dk

Lene Jørgensen

Udstiller februar 2023 – april 2023

Lene skriver:

Jeg er rimelig ny i maleriet, -jeg har malet med akryl på lærred i min fritid i ca. 3 år – og elsker det. Jeg udvikler mig via kurser og er med i inspirerende malefællesskab i Medborgerhus Næstved.
Jeg maler i forskellige genre og har ikke lagt mig fast på en bestemt stil – men det er det abstrakte maleri , som jeg helst vil male og udfordre. Naturen og mennesker er motiver som taler til mig og de blå og grønne farver ses ofte på mine lærreder.
Vil du se mere eller høre mere er du velkommen til at kontakte mig på: Lejoe@outlook.dk

Tidligere udstillere:

Flemming Duelund Jakobsen

Udstillede oktober 2022 -februar 2023

Jeg hedder Flemming Duelund Jakobsen og er 65 år. Jeg bor i Fensmark.

Jeg har malet billeder de sidste ca. 8 år. Min kone havde malet i et par år, det gav mig lysten til at udfordre mig selv i maleriet. At male er en god mental og finmotorisk træning, det har jeg haft brug efter en lille blodprop i hjernen, hvor maleriet har hjulpet mig med at få noget af det tabte tilbage. Jeg søger at skildre dybde, lys og skyggevirkninger i mine billeder. Jeg maler med oliemaling og kan ha’ et maleri på stafeliet i meget lang tid før jeg mener at ha’ fundet det rette udtryk, det giver mig glæde og en anelse stolthed når det lykkes. Jeg er nu gået på efterløn efter en lang årrække at ha’ arbejdet med IT. Jeg venter nu på at få titlen PHD (Pensionist hele dagen)

Mine billedstil er naturalistisk, jeg er ikke nogen stor kunstkender men jeg facineres af vore guldaldermalere og deres evne til at levenegøre, det de skildre i deres kunst. Mit fortrukne valg af motiv er oftest noget der har med dans at gøre.

De bedste hilsner

Flemming Duelund Jakobsen

Ulla Schmidt

Udstillede oktober 2022 – februar 2023
Jeg fik interessen for at male for en del år siden. Jeg deltog i forskellige kurser, og blev derved  inspireret. Jeg maler i perioder, hvor jeg er inspireret til det. Jeg holder meget af naturen, og kan især godt lide farverne om efteråret. Jeg forsøger at fremhæve lyset og skyggerne for at skabe liv i billedet.

Nena Maibom

Udstillede Juli 2022 – september 2022

Nena skriver:

Jeg maler akryl billeder, både farverige cobra inspirerede billeder og mere naturlignende billeder, og jeg laver metal relieffer/billeder. Desuden laver jeg træ og sten skulpturer.

Kontakt

Nena Maibom

E-mail: nepa@privat.dk

Birthe Gawinski

Udstillede september 2021 – november 2021

Fotografiske kontraster – Gawinskiphoto v/Birthe Gawinski

Jeg er autodidakt kunstfotograf med forkærlighed for blomster, dyr og abstrakte motiver.

Mine blomstermotiver omfatter alle faser af blomsternes liv fra knopper til visne, ofte tørrer og presser jeg dem i en mikroovn og fotograferer dem derefter på en lysplade.

Mine dyreportrætter stammer især fra zoologiske haver, og jeg bruger et zoom-objektiv for at komme meget tæt på dyrene. Jeg fotograferer også gerne fuglene i min have.

Mine abstrakte motiver finder jeg overalt i naturen og på steder med rustne genstande. De spændende farver og strukturer der findes i bark, sten og rust bliver jeg aldrig træt af at gå på opdagelse i.

Kontakt

Susanne Isabella Frederiksen

Udstillede juli 2021 – september 2021

Susanne skriver:

Jeg startede med at male i 1998, og har i de sidste mange år givet undervisning til enkeltpersoner og malerhold. Jeg elsker at være kreativ, og nyder at omsætte mine iagttagelser af omgivelser og stemninger til lærredet. Om det er kollage, olie-, akryl- eller spraymaling jeg arbejder med, så er det hele processen jeg finder utroligt spændende. Fra de første tanker til det hvide lærred, de mange overvejelser undervejs frem til det færdige resultat.Mit materialevalg og mit kreative udtryk er meget forskelligt fra gang til gang, og jeg lader mig ofte inspirere af naturen.

Jeg har mit eget atalier, hvor jeg med glæde viser mine malerier frem efter aftale.

De aktuelle malerier i huset denne gang er spraymaling.

Kontakt

Susanne Isabella Frederiksen

Tingbakken 48
4160 Herlufmagle

E-mail: susanneif@hotmail.com

Hjemmeside: FB: https://www.facebook.com/gallerisif

Dina Amholt

Udstiller september 2020 – december 2020

Dina skriver:

Jeg har hele livet altid været fascineret af farver, og gennem mine mange forskellige kunstarter er det farverne der er den styrende kraft.

Mine ovnformet glasprodukter, smykker at naturperler i glas og halvædelstene samt malerier i mange forskellige afskygninger som collager, akryl-, flydende akvarel-, og voksmalerier samt et stort mix af alle mulige materialer, spænder over hele farveskalaen, men er begrænset i hver enkel unika.

Jeg underviser i voksmaling med de mange fantastiske muligheder der er med farverleg i den smeltende voks.

Jeg er uddannet på Danmarks designskole, hvor drivkraften gennem mine opgaver var farver og materialesammensætning.

Jeg har eget galleri, hvor jeg udstiller mine unikaer ligesom jeg udstiller i virksomheder og lign.

Kontakt

Dina Amholt

Galleri Koloristen

Lundebakkevej 18E – Toksværd
4684 Holmegaard

(Fra sidst I 2020: Statenevej 56 – Oreby – 4760 Vordingborg)

Mail:  dinas@dinas.dk

Hjemmeside: FB: https://www.facebook.com/Galleri-Koloristen-288304868014064

https://encaustic-voksmaling.dk

https://dinaamholt.dk

AnnMari Jensen

Udstillede i april, maj og juni 2019

AnnMari skriver:
Jeg elsker at male og har gjort det i over 20 år.
Er meget naturalistisk,  blomster, personer, hunde.
Men elsker at eksperimentere med mange spændende processer. Er hele tiden på vej.

Maler med acryl.

Kontakt

AnnMari Jensen
Ådalen 33, Mogenstrup
4700 Næstved

Telefon: 55 76 16 62 / 20 67 27 62

E-mail: Annmaribrun@gmail.com

http://www.annmarisgalleri.dk/

© Copyright - Hammer Forsamlingshus