Kunst i Hammer Forsamlingshus

Forskellige kunstnere fra lokalområdet, er med til at gøre huset til et mere levende sted. Kunsten på væggene udskiftes løbende, og vi er utroligt glade for at kunne arbejde sammen med de meget forskellige kunstnere, til gavn for både dem samt husets brugere.

Hanne Lebæk Jakobsen

Udstiller juli – august

Hanne skriver:
Jeg har malet i min fritid, når tiden og motivationen er til stade. Jeg har aldrig nogen færdig plan, når jeg begynder et nyt billede, det opstår imens jeg maler og undervejs i processen. Jeg maler intuitivt og lader mig føre af min hånd og mine spontane ideer. Mine tanker jages på flugt og jeg lever mig ind i det univers, jeg er ved at skabe. Mine billeder er derfor også meget forskellige i deres udtryk. Dog er der altid et abstrakt islæt, farverne er ofte i de blå/grønne farvenuancer og ofte optræder der fugle eller andre figurer i mine illeder. Du kan gå på opdagelse og oplave mange stemninger og tolkninger som er helt dine egne. Der findes ingen sandhed!

Jeg finder megen afslapning og stor glæde ved at male og skabe figurer, hvorved jeg får anvendt min kreative side. Jeg oplever det, at skabe billeder iog figurer meditativt. Jeg kan lide at give mig selv udfordringer f.eks. male med andre farver, anvende forskellige materialer eller deltage i udstuillinger.

Jeg skaber også i perioder billeder af naturmaterialer, genbrug og strandfund. Jeg elsker at være kreativ, både i mit professionelle virke og i min fritid. Jeg underviser bla. børn i billedkunst, hvilket også giver mig inspiration, da børn er umiddelbare og ofte impulsive i deres fremstilling, som giver fantastiske billeder.

Jeg har udstillet mine billeder mange forskellige steder og udstiller gerne.

Du kan se min hjemmeside her: http://www.hannesmalerier.dk

Kontakt

Hanne Lebæk Jakobsen

http://www.hannesmalerier.dk

Tidligere udstillere:

AnnMari Jensen

Udstiller i april, maj og juni

AnnMari skriver:
Jeg elsker at male og har gjort det i over 20 år.
Er meget naturalistisk,  blomster, personer, hunde.
Men elsker at eksperimentere med mange spændende processer. Er hele tiden på vej.

Maler med acryl.

Kontakt

AnnMari Jensen
Ådalen 33, Mogenstrup
4700 Næstved

Telefon: 55 76 16 62 / 20 67 27 62

E-mail: Annmaribrun@gmail.com

http://www.annmarisgalleri.dk/

Torkil Kure

Udstiller i januar, februar, marts

Torkil skriver:
Det danske landskab er mit foretrukne motiv, jeg har den glæde, at mange syntes om disse motiver.
Jeg har malet siden år 2002, så det er blevet til mange malerier fra min hånd.
Jeg er selvlært, har dog været på kunsthøjskole et par gange, samt fået lidt undervisning af to kendte landskabsmaleri, Ulrik Hoff og Peter Witt.

Kontakt

Torkil Kure
Holmegaardsvej 62 c
4684 Holmegaard
Mobil 53541940

© Copyright - Hammer Forsamlingshus